Verjaardag bij Djambo

December 2017 heb ik bi Djambo in Zwolle een prijs gewonnen door het juiste aantal pepernoten in een pot te raden. De prijs was een geheel verzorgd verjaardagsfeestje bij Dajambo Kidsplay in Zwolle voor 10 kinderen en 2 begeleiders.

Maar.. hoe krijg je nu 10 kinderen en 2 begeleiders van Zwolle-Westenholte helemaal naar de andere kant van Zwolle? Gelukkig biedt Djambo ook busvervoer aan, en daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt.

Om 12:30 was het zo ver: alle kinderen verzamelen op het schoolplein en dan naar de busjes. De groep van Nikolai ging met Saskia in de ene bus en de groep van Marcus ging met mij in de andere bus. In een wip waren we bij Djambo en kon het feest beginnen.

Eerst even de cadeautjes uitpakken, daarna gezellig spelen en vervolgens proberen alle kinderen bij elkaar te krijgen om een patatje te eten. Dat bij elkaar krijgen van de kinderen bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Heb je er 5 bij de tafel willen ze meteen op zoek naar de anderen. Het is net een groep apen bij elkaar. Uiteindelijk is het toch gelukt en konden we allen genieten van een bord patat, een snack en appelmoes. Top!

Voordat we weer naar huis gingen hebben we nog een speurtocht gedaan waarna Nikolai en Marcus de grote kluisdeur van de schatkamer mochten openen. Binnen mochten ze twee cadeautjes uitzoeken (ieder een laserzwaard).

En toen was het weer een interessante uitdaging om 10 kinderen terug in de busjes zien te krijgen. Heeft iedereen zijn schoenen aan? Alle rugtassen bij de hand? Waar is Joel? (Hij was eerder al door zijn moeder opgehaald). De buschauffeurs werden er een beetje kriegel van..

Aangekomen bij de Morgenster stonden de ouders al op de kinderen te wachten en hebben we nog snoepzakjes uitgedeeld. Het was een drukke en bijzonder goed geslaagde dag. Voor papa en mama was het lekker rustig omdat ze thuis niets op te ruimen hadden.

En Nikolai en Marcus? Die lagen al vroeg in bed te dromen over het heerlijke feest!

Dit bericht is geplaatst in Ditjes en datjes, School met de tags , , , . Bookmark de permalink.