Samen naar het zwembad

devrolijkheidVandaag was het weer een supergezellige papadag. Nikolai en ik zijn samen op de fiets naar het zwembad gegaan. Dat was een hele rit, het zwembad is namelijk aan de andere kant van Zwolle!
Het fietsen was al heel erg gezellig. In de stad zijn er een hoop interessante dingen te zien. Zo zijn er heel veel grote auto’s, bussen en vrachtwagens. Ook de straaljager bij papa’s oude school vond Nikolai erg interessant.

Bij het zwembad aangekomen kleedden we ons om en gingen we naar het peuterbad. Dat is aan de ene kant 10cm en aan de andere kant 30cm diep. In eerste instantie durfde Nikolai niet zo goed. Er waren een paar andere kinderen met hun ouders en Nikolai vond het allemaal een beetje eng.
Na een half uurtje kwam hij helemaal los en spetterde mij helemaal nat. Als ik hem dan ook nat spetterde vond hij het niet erg.

We hebben samen met een opblaasbare walvis en met een grote bal gespeeld. Ook is Nikolai twee keer van de glijbaan in het peuterbadje gegaan. Dat vond hij wel heel spannend.

Om half 12 was het weer tijd om naar huis te gaan. We aten nog even een gezond fruitreepje voordat we op de fiets stapten en naar huis reden. Thuis hebben we nog even wat broodjes gegeten en toen ging Nikolai weer naar bed. Hij was meteen vertrokken!

Dit bericht is geplaatst in Ditjes en datjes met de tags , , , . Bookmark de permalink.