Naar het computermuseum

Vandaag zijn Marcus en ik naar het computermuseum in Zwolle geweest. Hij had er al een half jaar zo’n zin in maar ik vond hem nog wat te jong. Ik had Marcus verteld dat hij nog wel wat jong was maar dat, als hij nette kleding aan had, hij er wel in mocht. Marcus kwam toen zelf heel snel op het idee dat hij een blouse aan wilde gaan trekken. Super!

Dus zo gezegd zo gedaan, Papa en Marcus een nette blouse aan en op de fiets naar het museum. Bij de ingang is het al erg leuk omdat daar een hele boel dozen van computerspelletjes en kleine spelfiguurtjes staan tentoongesteld.

De oude computers waren wat minder interessant, maar Marcus vond pong toch wel een leuk spelletje om samen met mij te spelen, ik had hem verteld dat ik dat spelletje vroeger alleen kon spelen als er tennis op TV as. (Jaja opa en oma, toen trapte ik daar nog in).

Ook duck-hunt met een pistool en space-invaders op een Commodore VIC20 vielen goed bij Marcus. We hebben ook samen een hele tijd spelletjes op een PlayStation2 gespeeld, dat was erg gezellig.

Na het rondje langs de oude (spel)computers gingen we de arcade hal in, daar kun je met oude arcade kasten en flipperkasten spelen. Marcus vond autorijden heel erg gaaf en hij heeft ook een duikbootspel gespeeld.

cof

Na afloop is er een klein winkeltje waar allerhande kleine prulletjes te koop zijn. Marcus heeft een beyblade en een paar spelletjes (cars en batman) voor onze V-tech uitgezocht.

Tevreden fietsten we weer naar huis, het was super gezellig zo samen op pad.

Dit bericht is geplaatst in De eerste keer, Ditjes en datjes, Foto met de tags , , , . Bookmark de permalink.