Marcus krijgt een groot bed.

Marcus sliep nog altijd in een ledikantje, maar o wat wil hij graag ook in een groot bed slapen. Dus hebben we besloten om hem ook een groot bed te geven. Bij Beter Bed hebben we een mooi bed gevonden. De kamer van Marcus is niet al te groot en aangezien een groot bed veel ruimte in beslag neemt hebben we gekozen om een iets verhoogd bed te kopen. Onder het bed is dan nog ruimte voor 2 lage kastjes en 2 vakken voor spulletjes. Maar het bed moet natuurlijk ook niet te hoog zijn want het laatste wat we willen is als ons ventje uit zijn bed zou kukelen.

In ons oriƫntatierondje hadden we dit bed gezien dus toen we nog een keer naar de winkel gingen wisten we al dat we dat bed zouden gaan kopen. Marcus had eigenlijk zelf bedacht dat hij het bed zou kopen en dat Nikolai het bed dan zou dragen. Maar dat viel hem dus een beetje tegen want het duurde nog wel 3 weken voordat het bed geleverd zou worden. In deze tussentijd had Marcus het bijna dagelijks over zijn nieuwe bed.

Toen het bed eenmaal geleverd was en Barry het bed in elkaar had gezet wilde Marcus maar wat graag erin slapen. Marcus slaapt heerlijk op zijn nieuwe bed en hij heeft geen enkele keer naar zijn kleine ledikantje gevraagd.

Als ik naar Marcus kijk denk ik vaak ‘wat is Marcus al een grote jongen’, maar als ik hem zie slapen in zijn nieuwe bed denk ik soms ook nog wel ‘wat is het toch eigenlijk nog een klein ventje’.

IMG_9725

Dit bericht is geplaatst in De eerste keer met de tags , , . Bookmark de permalink.